Головна » 2016 » Травень » 6 » Стартують чемпіонати Івано-Франківська і Надвірнянщини
15:35
Стартують чемпіонати Івано-Франківська і Надвірнянщини

В неділю стартує чемпіонат обласного центру. Його учасниками будуть 7 клубів. У порівнянні з попереднім сезоном відсутні "Легіон-2", "Феміда" і "Штурмовик". Новачок - КіК, який домашні матчі проводитиме у Рибному. 

Чемпіонат Івано-Франківщини. 1 тур
"Січ" Микитинці - "Бистриця" Вовчинець
КіК - "Бистриця" Хриплин
"Благо" - "Хортиця" Крихівці -  матч перенесено
"Легіон" - вільний від гри
"Інваспорт" бере участь поза конкурсом.

Цієї неділі боротьбу за титул чемпіона розпочнуть команди ще одного району - Надвірнянського. В чемпіонаті Надвірнянщини, як і раніше виступатиме 10 команд. Невдаха попереднього сезону - ФК "Красна" - поступився місцев в еліті переможцю 2-ї ліги "Соколу" з Фитькова. 

Чемпіонат Надвірнянщини. 1 ліга. 1 тур 
"Підгір`я" Назавизів - "Нива" Гаврилівка
"Олімпія" Камінне - ФК "Ланчин"
ФК "Перерісль" - "Нафтовик" Битків
ФК "Волосів" - "Лістер" Лісна Тарновиця
"Арсенал" Тисменичани - "Сокіл" Фитьків

В чемпіонаті Долинщини, який ми раніше не анонсували, відбудеться 2-й тур. Планувалося участь 12 колективів - до десяти учасників сезону-2015 додалися переможці 2-ї ліги - ФК "Розточки" і "Фаворит" Солуків. Однак ФК "Одиниця" відмовилася від виступу. 

Склад учасників чемпіонату Долинщини: ФК "Тяпче", "Прикарпаття" Гошів, ФК "Вигода", ФК "Тисів", "Рубань" Велика Тур'я, "Динамо" Гузіїв, "Свіча" Міжріччя, "Колос" Белеїв, "Нафтовик" Яворів, ФК "Розточки", "Фаворит" Солуків. 

Також 2-й тур відбудеться в чемпіонаті Снятинщини, де знову виступатиме 13 команд. Вибув з 1-ї ліги ФК "Устя", котрий нині замість 2-ї районної ліги виступає в... 2-й обласній. Натомість повернулася в еліту "Єдність" з Балинців, котра в попередній першості була лише 5-ю. Очевидно, призери і 4-й колектив від підвищення в класі відмовилися.

Склад учасників чемпіонату Снятинщини: «Карпати» Джурів, «Прут» Видинів, «Колос» Белелуя, «Вовки» Вовчківці, «Черемош» Залуччя, «Пролісок» Задубрівці, «Прут» Прутівка, ФК «Потічок», ФК «Борщів», ФК «Стецева», «Єдність» Балинці, «Покуття» Підвисоке і "Ліга" Будилів.

Наразі не розпочалися чемпіонати у Галицькому, Рожнятівському, Косівському і Верховинському районах.

Результати вже зіграних матчів можна переглянути за поданими нижче посиланнями:

Міста і райони. 24 квітня

Міста і райони. 17 квітня

Міста і райони. 3-10 квітня

БРАМКИ

Переглядів: 624 | Додав: bramki | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: