Головна » 2015 » Травень » 31

Михайло Савка отримує бронзову медаль чемпіонату Азербайджана. Фото ФК "Габала"

В останній травневий вік-енд добігли кінця футбольні турніри в країнах, які грають за схемою "осінь-весна". Як вже повідомлялося, клуб Романа Григорчука "Габала" став бронзовим призером чемпіонату Азербайджана. Разом з Григорчуком нагороду турніру отримав ще один прикарпатець - Михайло Савка, який є асистентом Григорчука.

Шанс отримати нагороду мав також Ігор Ощипко з австрійського "Штурму". Однак в останньому турі команда з Грацу не зуміла переграти в рідних стінах "Рід" і опустилася в турнірній таблиці з третьої на четверту позицію.

Успішно продовжує виступи в складі таджицького "Істиклола" Петро Ковальчу ... Читати далі »

Переглядів: 835 | Додав: bramki | Дата: 31.05.2015 | Коментарі (0)

Грають ФК "Калуш" і "Пробій". Фото ФК "Калуш"

Під акомпанемент грози пройшли матчі 9-го туру. Загалом все закінчилося доволі прогнозовано. За винятком, хіба що, гри у Калуші... Відтак тріо лідерів змін не зазнало. А от на четверту сходинку вибрався чинний чемпіон - брошнівські "Карпати" 

Чемпіонат Івано-Франківщини. 1 ліга. 9 тур
"Оскар" Підгір'я - ФК "Турка" - 5:1
(Лазорик, 11, Цимбалістий, 23, Дмитрів 45+1, 51, Стоцький, 64 - Блащук, 3-п.). "Оскар": Гринів, Долотко, Лазорик (Гребінський, 25), Канюк, Ю. Іванишин (Бочкур, 73), Герин, Вік. Данищук (Руснак, 71), Стоцький, Онуфрак (І. Ципердюк, 46), П.&nbs ... Читати далі »

Переглядів: 1109 | Додав: bramki | Дата: 31.05.2015 | Коментарі (3)