Головна » 2015 » Квітень » 14

14 квітня продовжилася заявкова кампанія учасників чемпіонату і першості області. Цього дня мали заявитися: «Гал-Вапно» Галич, «Карпати» Коломия, «Придністров’я» Тлумач, «Черемош» Верховина, ФК «П’ядики» і ФК "Турка". Втім, на кінець дня ми мали лише склади "Турки" і "Придністров'я". 15 квітня мали заявлятися одразу дев'ять колективів: «Дністер-Рітас» Побережжя, «Карпати» Кути, «Колос» Братківці, «Нафтовик» Долина, «Нептун» Заболотів, «Ніка-Івано-Франківськ», «Оскар» Підгір’я, «Тепловик» Івано-Франківськ і ФК «Снятин-Євромодуль». І знову ж таки більшість клубів термін власної заявки проігнорув ... Читати далі »

Переглядів: 1107 | Додав: bramki | Дата: 14.04.2015 | Коментарі (0)

Черговий змагальний тиждень прикарпатців був відзначений кількома помітними подіями. Найперше відзначимо дебют в Прем'єр-лізі 21-річного вихованця івано-франківської ДЮСШ №3 Олександра Лучика ("Іллічівець" Маріуполь, на фото). У грі з "Говерлою" наш земляк увійшов у гру на 84 хвилині. 

Вдало склалися матчі для наших легіонерів. Ярослав Годзюр повернувся в основу грозненського "Терека" і зберіг свої ворота "сухими" у виїзній грі з московським "Торпедо". Тарас Данилюк провів дебютний м'яч в складі семейського "Спартака", який вивів його команду в 1/8 фіналу Кубка Казахстану. Здобули перемоги й інші клуби наших легіонерів - "Даугавпілс" Івана Луканюка, "Істиклол" Петра Ковальчука і "Штурм" Ігоря Ощипка (правда, Ігор знову зали ... Читати далі »

Переглядів: 737 | Додав: bramki | Дата: 14.04.2015 | Коментарі (1)