Головна » 2015 » Квітень » 06

Як ми вже повідомляли, чемпіонат і першість Івано-Франківщини 2015 року розпочнуться одночасно - 19 квітня. Причому, вперше за останні роки обидва обласні турніри зберегли майже всіх своїх учасників (якщо не брати до уваги об'єднання двох перегінських клубів та городенківської "ротації" - "Пробій" замість "Каменяра"). Повернулися на обласну арену, окрім "Пробою", косівська "Гуцульщина", "Карпати" з Кут і верховинський "Черемош".

Що цікаво, "Пробій" і "Гуцульщина" просять включити їх одразу у 1 лігу. Аналогічні прохання, як відомо, раніше надійшли від переможця обласного Кубка чемпіонів - "Оскара" з Підгір'я" і новоутвореної "Галичини" з Івано-Франківська. Відтак число учасників 1-го дивізіон ... Читати далі »

Переглядів: 726 | Додав: bramki | Дата: 06.04.2015 | Коментарі (0)

Ігор Ощипко відкрив лік своїм матчам в австрійській бундеслізі

Після відбіркових матчів Євро-2016 в Старому Світі поновилися національні чемпіонати. Клуби прикарпатців в УПЛ ("Карпати" і "Чорноморець") виступили невдало. Двояким був минулий уїк-енд для голкіпера російського "Терека" Ярослава Годзюра: грозненці відсвяткували першу перемогу після зимової перерви, однак наш земляк вперше в сезоні залишився в запасі... 

Натомість дочекався виходу на поле в офіційному матчі Ігор Ощипко з австрійського "Штурму" (вийшов на заміну під завісу поєдинка). Команда з Граца перемогла у гостях "Рід" і продовжує боротьбу за лігочемпіонівське місце. "Штурм" йде четвертим, однак відставання від с ... Читати далі »

Переглядів: 656 | Додав: bramki | Дата: 06.04.2015 | Коментарі (0)