Головна » 2013 » Листопад » 15

Продовжуємо знайомити читачів із підсумками сезону. Подаємо чергову добірку матеріалу із серії "Хто грав, хто забивав" (команди, що посіли 7-9 місця). Далі буде...

Дані щодо кількості матчів та дисциплінарних санкцій подано згідно з даних єдиної бази ФФУ. Вона наразі працює в тестовому режимі. Традиційно просимо з розумінням віднестися до можливих помилок. 

Гравці, котрі з'явилися у командах під час сезону, позначені (+), ті, хто вибув, (-).

"Карпати" Яремче (28 гравців) ... Читати далі »

Переглядів: 857 | Додав: bramki | Дата: 15.11.2013 | Коментарі (0)

В 151 матчі чемпіонату Івано-Франківщини-2013 (п'ять поєдинків не відбулося) зафіксовано 28 вилучень і 556 попереджень

Найбільше дисциплінарних покарань у минулому сезоні виявилося в пасиві у "Гал-Вапна-Енергетика" - два вилучення і 58 попереджень. Галичани набрали 64 штрафні бали (з розрахунку один бал за жовту картку і три - за червону). Вони незначно випередили яремчанські "Карпати" (60).

Найменше штрафних балів виявилося у аутсайдера змагань, угринівського "Сокола", який, як відомо, достроково зійшов з дистанції. Якщо ж перерахувати штрафні балі в середньому за гру, то найкоректніше себе поводив чемпіон - "Карпати" з Коломиї. Зауважимо, звання найдисциплінованішої команди коломияни виборюють вдруге поспіль.     

ІФФФ-2013-1д. Отчеты по командам (Грубая)

Всі попередження та вилучення сезону (к ... Читати далі »

Переглядів: 830 | Додав: bramki | Дата: 15.11.2013 | Коментарі (0)

Головна арена краю - стадіон "Колос" у Косові (над трибунами вже змонтовано накриття). Фото - "Косівський фотоальбом" 

За підсумками сезону-2013 Косівщина цілком могла отримати нового чемпіона. Майже до самого фінішу у турнірі передувала "Ведмежа" з Березова. У передостанньому турі лідер виборов бажану нічию на полі свого конкурента, переможця кількох останніх чемпіонатів - пістинського "Кременя". Однак саме ця гра стала для березівців фатальною...

З'ясувалося, що в складі "Ведмежої" на поле вийшов дискваліфікований футболіст. Відтак нічийний результат (0:0) обернувся для березівців технічною поразкою. Чемпіоном знову, вп'яте поспіль, став "Кремінь. Пістиньці також здобули кубок району.

Загалом на рахунку "Кременя" сім чемпіонських титулів і одинадцять кубків району. Про пристойний рівень гри колективу свідчить і той факт, що ... Читати далі »

Переглядів: 1879 | Додав: bramki | Дата: 15.11.2013 | Коментарі (2)