Головна » 2015 » Серпень » 16 » "Галичина" заявила новачків
07:41
"Галичина" заявила новачків

Дебютант чемпіонату області - франківська "Галичина", яка в неділю проведе першу гру в ІІ колі, внесла у заявку п'ятьох новачків. Ними стали Дудяк ("Бескид" Надвірна), Німак (ФК "Угринів", Тисменицький р-н), Руденко ("Черемош" Попельники, Снятинський р-н), Халус ("Карпати"-юн. Брошнів-Осада), Чорнописький ("Чайка" Вільхівці). Нагадаємо, що раніше цей колектив втратих кількох гравців "основи".

13-15 серпня в ЄБД ФФУ зареєстровано й інші переходи. Два нові гравці з'явилося в болехівських "Карпатах" - Швець ("Свіча" Міжріччя, Болехівська міськрада) і Щупак. В ямницький "Вихор" перейшли Джус і Попович з "Ніки-Івано-Франківськ". "Придністров'я" залишив один з кращих бомбардирів команди Семенчук (ФК "Прибилів", Тлумацький р-н). Мельничук ("Тепловик-ДЮСШ-3") тепер виступатиме за "Енергію" з Лисця (Тисменицький р-н). 

У надвірнянський "Бескид" перейшли Салманов ("Козацький острів" Чорнолізці, Тисменицький р-н) і Шуфлін (ФК "Битків"). "Колос" з Братківців залишило одразу шестеро гравців - по три у "Олімпію" з Камінного і березівську "Фортуну", а "Лімниця" з Перегінська делегувала сім футболістів у ФК "Закерничне".

Таблиця переходів. Літо - 2015

БРАМКИ

Переглядів: 757 | Додав: bramki | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: