Головна » 2016 » Жовтень » 20

Цієї суботи стартує ХІІІ розіграш Кубка чемпіонів міст та районів Івано-Франківської області. Його учасниками є рекордна для останнього часу кількість команд - 15. Поза грою лише Верховинщина, команди котрої не послуговуються базою даних ФФУ, що є обов'язковою вимогою. І ще одна цікава деталь: у порівнянні з попереднім розіграшем місця у Кубку чемпіонів зберегли лише четверо - ФК "Угорники", "Кремінь" Пістинь, "Козацький острів" Чорнолізці і ФК "Тяпче". Чинним володарем призу є "Козацький острів".

На першому етапі команди розділені на чотири групи за територіальою ознакою.

Група "А": "Обрій" Чернятин (Городенківський р-н), "Кремінь" ... Читати далі »

Переглядів: 651 | Додав: bramki | Дата: 20.10.2016 | Коментарі (0)

В 10-му турі обласного чемпіонату ФК "Калуш", як відомо, розтрощив у рідних стінах надвірнянський "Бескид" - 7:1. При цьому шість з семи голів господарі провели у ворота суперника в першому таймі! Ця гра стала найрезультативнішою для калушан, починаючи з 4 жовтня 2009 року, коли вони розгромили у рідних стінах тисменицький "Хутровик" - 10:0. Тоді калушани біль результативно зіграли у 2-му таймі - 7 голів! Що цікаво, в період між двома зазначеними матчами, тобто сім років поспіль, ФК "Калуш" в одному матчі чемпіонату області більше чотирьох голів не забивав.

Принагідно ФК "Калуш" повторив рекорд результативності поточного чемпіонату, який був встановлений коломийськими "Карпатами" в 2-му турі. 21 серпня покутяни "відвантажили& ... Читати далі »

Переглядів: 540 | Додав: bramki | Дата: 20.10.2016 | Коментарі (0)