Головна » 2014 » Жовтень » 16

На сьогодні відомі одинадцять з 15-ти переможців чемпіонатів міст і районів Івано-Франківщини. Їм незабаром стартувати у 11-му розіграші обласної Ліги чемпіонів. 

У порівнянні з попереднім сезоном зберегти чемпіонський титул зуміли п'ятеро - "Легіон" Івано-ФранківськФК "Станькова" (Калуський р-н), "Кремінь" Пістинь (Косівський р-н), "Черемош" Верховина і "Ураган" Добринів (Рогатинський р-н). Теоретично до них може долучитися "Нива" з Гаврилівки (Надвірнянщина). Проте її шанси на повторення успіху є не дуже високими. Зазначимо, що "Кремінь" стає найсильнішою командоюКосівщини вп'яте поспіль! 

Окрім Надвірнянщини, боротьба за чемпіонський титул триває у Галицькому районі (серія плей-офф), Коломийщині і Снятинщині. Щодо останньої, то там майже гаран ... Читати далі »

Переглядів: 894 | Додав: bramki | Дата: 16.10.2014 | Коментарі (0)

Зазвичай лідери обласного чемпіонату приходять на фініш дуже щільною групою. Впродовж десяти попередніх сезонів вони шість разів завершували турнір з однаковою кількістю очок. 

Цьорічна першість є винятком з правила. За тур до завершення чемпіонату перевага лідера ("Карпати" Брошнів-Осада) над найближчим переслідувачем (ФК "Перегінське") сягла десяти очок, що є одним з найвищих показників в історії змагань. Такою ж перевага чемпіона була позаторік ("Карпати" Яремче - "Газовик" Богородчани). Та слід врахувати, що в 2012-му команди провели по 26 ігор. Нині ж - лише 17...

За останні чверть століття чемпіон Івано-Франківщини лише двічі фінішував з більшим відривом: у 2000-му ФК "Королівка" перевершив "Корону-КГД" на 14 бал ... Читати далі »

Переглядів: 725 | Додав: bramki | Дата: 16.10.2014 | Коментарі (2)