Головна » 2014 » Березень » 13
Найімовірнішою датою початку нового сезону є 27 квітня. В цей день можуть одночасно стартувати і чемпіонат, і першість Івано-Франківщини. Раніше мовилося про те, що початок чемпіонату планується на 13-те число. Однак одразу за тим необхідно було б зробити паузу на Великодні свята. Тож такий варіант ІФФФ після консультацій з учасниками змагань відхилила.

Формула змагань в цілому залишається незмінною. У 1 лізі за регламентом має виступати 12 команд. Боротьбу за нагороди можуть повести ті ж клуби, що й торік (за винятком угринівського "Сокола"), оскільки жоден з клубів 2-ї ліги не забажав підвищуватися у класі. Натомість невдахи минулорічного турніру - ФК "Калуш" і ФК "Снятин" клопочуть про збереження свого місця серед найсильніших.

Участь в чемпіонаті області 2014 року попередньо підтвердили десять клубів, за винятком долинськ ... Читати далі »

Переглядів: 770 | Додав: bramki | Дата: 13.03.2014 | Коментарі (0)

Ігор Ощипко - один з тих прикарпатців, котрі опинилися "поза грою"

Як ми вже неодноразово підкреслювали, прикарпатців, котрі мають чинні контракти з професійними футбольними клубами, стає дедалі менше. Нинішнє міжсезоннє принесло нам чергові втрати. Без клубів залишилися як мінімум п'ять гравців.

Найвідоміший серед них екс-гравець національної збірної городенківець Ігор Ощипко. Залишивши табір львівських "Карпат", він намагався працевлаштуватися у "Ворсклі" з Полтави. Однак рецидив старої травми змусив його вже не вперше лягти під скальпель хірурга. Відтак Ощипко наразі поза грою.

Статус "профі" втратили Ігор О. Худоб'як та Ігор Гребінський, котрі виступали у розформованій "Енергії" з Миколаєва, та два ветерани - Любомир Гальчук ("Титан" Армянськ) і Денис Маринчук ("Оболонь-Бровар"). Хто не знає, двоє о ... Читати далі »

Переглядів: 718 | Додав: bramki | Дата: 13.03.2014 | Коментарі (0)