Головна » 2014 » Лютий » 03

Хоч від фінішу обласного чемпіонату нас відділяє вже майже три місяці, ми продовжуємо аналізувати події минулого сезону. Сьогодні мова піде про "золотих хлопців" чемпіонату.

В складі переможця змагань, коломийських "Карпат", виступав 21 гравець. Троє з них (Олійник, Сивка і Свірідов) залишили команду під час сезону. Втім, вони також долучилися до здобуття коломиянами золотих нагород. 

Більшість гравців "Карпат" вже неодноразово ставали чемпіонами регіону. Рекордсменами за цим показником є Андрій Веретко, Андрій Олійник, Михайло Ткачук та Іван Ципердюк. Кожен з них здобув "золото" вп'яте!

Однак були й такі, хто піднявся на найвищу сходинку п'єдесталу вперше. Серед них один з найтитулованіших гравців чемпіонату Івано-Франківщини 35-річний Андрій Нестерук.

В поданій нижче таблиці наведено склад чемпіона області та ... Читати далі »

Переглядів: 794 | Додав: bramki | Дата: 03.02.2014 | Коментарі (0)

Чемпіон Галицького району - СБК-1 Задністрянськ. Фото "Галицький футбол"

Чемпіонат Галицького району дістався фінішу із значними втратами. Ще на старті після кубкових невдач відмовилися від виступів Яблунів і Більшівці ("срібні" призери попереднього сезону). В другому колі зійшла з дистанції об'єднана команда Вікторова та Височанки. Попри те, турнір потішив вболівальників інтригуючою розв'язкою.

Боротьбу за "золото" повели команди Бовшева, Задністрянська та Дем'янова. За два тури до фінішу Бовшів випереджав опонентів на два очки - 22 і 20 відповідно. Однак в очному поєдинку поступився Задністрянську (2:1) і опустився одразу на третє місце.

Задністрянці свого вже не упустили і вдруге поспіль стали чемпіонами району (в 2012-му вибороли "золото" у додатковому матчі з Більшівцями). Водночас команда відмовилася від участі в обласному Кубку чемп ... Читати далі »

Переглядів: 2516 | Додав: bramki | Дата: 03.02.2014 | Коментарі (0)