Головна » 2013 » Грудень » 13
В чемпіонаті-2013 було задіяно 30 воротарів. Незмінно захищали ворота лише двоє - Денис Федоров (ФК "Снятин") і Михайло Макогон ("Газовик"). Та якщо перший з них зіграв 24 матчі, то другий лише - 22. Річ у тім, що на матчі з богородчанцями не з'явилися ФК "Калуш" і "Сокіл". 

Згадана обставина, не виключено, завадила Макогону стати найбільш "сухим" голкіпером сезону - він зберіг свої ворота недоторканими у 12 матчах. Відтак рекордсменом став Юрій Кисилиця з коломийських "Карпат" (13).  

Найбільше голкіперів було у "Гал-Вапна-Енергетика" і "Сокола" - по 4.  

ІФФФ-2013-1д. Вратари
Всі воротарі чемпіонату (за абеткою)
... Читати далі »
Переглядів: 759 | Додав: bramki | Дата: 13.12.2013 | Коментарі (0)

"Легіон" - чемпіон і володар кубка Івано-Франківська 2013 року

Чемпіонат обласного центру веде свій відлік ще з 1940-х. Однак кращі франківські команди традиційно змагалися на обласній арені (в останні роки радянської влади їх було з добрий десяток). Окремі колективи брали участь в чемпіонаті Тисменицького району. Відтак першість міста особливою популярністю не користувалася, а за часів Незалежності проводилася лише зрідка.   

Все змінилося позаторік, коли Тисменицька районна федерація футболу відмовила в участі у змаганнях командам, котрі територіально належать обласному центру (п'ять сіл з початком 1980-х перейшли у підпорядкування Івано-Франківської міськради). Вони й склали ядро нового чемпіонату міста. 

Команди сіл Микитинці, Крихівці, Угорники, Хриплин, а також мікрорайону Опришівці мають власні арени (у Вовчинцю - реконструюється). Інші змушені орендува ... Читати далі »

Переглядів: 1175 | Додав: bramki | Дата: 13.12.2013 | Коментарі (0)