Головна » 2016 » Липень » 29 » Наші профі. Україна. Сезон 2016-17 рр. Адамюк повернувся у "Дніпро", Бочкур - у Полтаві
12:04
Наші профі. Україна. Сезон 2016-17 рр. Адамюк повернувся у "Дніпро", Бочкур - у Полтаві


28-річний оборонець Роман Бочкур виступатиме у ФК "Полтава"

Наприкінці минулого тижня в Україні одночасно стартували змагання в усіх трьох дивізіонах професійного футболу. Пропонуємо оглянути географію виступів вихованців спортшкіл Прикарпаття. Окрім тих, хто нині виступає у рідних стінах.

Клуби УПЛ (основні склади) заявили чотирьох наших земляків. Свій одинадцятий сезон у футболці "Карпат" розпочав Ігор Я. Худоб'як, котрий є рекордсменом серед прикарпатців за кількістю матчів в елітному дивізоні. В "Дніпрі" продовжить виступи Володимир Адамюк (у міжсезоння мовилося про його перехід у "Волинь"). 28 липня 25-річного гравця внесли в заяковий лист дніпрян. На своїх місцях залишилися Андрій Новак (ПФК "Олександрія") і Роман Дебелко ("Сталь"). Вибув з еліти лише Ігор Я. Худоб'як ("Говерла"). Він повернувся до Івано-Франківська.

В 1-й лізі продовжують виступи четверо: Іван Сондей ("Нафтовик-Укрнафта"), Іван Піцан ("Оболонь-Бровар"), Роман Гудак (ФК "Полтава") і Олександр Лучик (перейшов з "Іллічівця" у ПФК "Суми", кольори якого вже раніше захищав). Після піврічної перерви повернулися в лігу Ростислав Волошинович ("Верес") і Роман Бочкур (весною не був заявлений за жоден клуб), попереднім місцем роботи котрих була тернопільська "Нива". Дебютує на цьому рівні Василь Цюцюра ("Скала"). Отож, загалом маємо семеро футболістів. Вибув з ліги Юрій Мартищук ("Гірник" Кривий Ріг). 

В 2-й лізі всі "наші" у кількості 22-х чоловік заявлені за "Тепловик". 

БРАМКИ

Переглядів: 645 | Додав: bramki | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: