Головна » 2015 » Листопад » 21 » Кубок чемпіонів міст та районів області. 21-22 листопада
20:49
Кубок чемпіонів міст та районів області. 21-22 листопада

Визначився перший півфіналіст Кубка чемпіонів міст і районів. Ним став ФК "Сваричів" з Рожнятівщини, який за сумою двох матчів взяв гору над ФК "Тяпче" (Долинський р-н). В трьох інших парах чвертьфінальні матчі-відповіді не відбулися через погані погодні умови. Їх перенесено на 28 листопада. 

Кубок чемпіонів міст та районів області. 1/4 фіналу
"Газовик" Богородчани – "Легіон" Івано-Франківськ – 1:0 (Семенчук, 56). Попередження: Вітовський - Зуєнко, Шайда. Арбітр - Музика (Рогатин)

"Касова" Бовшів – "Козацький Острів" Чорнолізці – 2:3 (Даляк, 50, 90+2 - Терлецький, 26, В. Барчук, 30, 47). Нереалізовані пенальті: Жовнірик, 45 - Третяк, 26. Попередження: Даляк - Моголівський, Кода, Б. Ольшанецький. Вилучення: Моголівський, 65 (Ч, 2 ж. к). Арбітр - Луцький (Івано-Франківськ)

"Кремінь" Пістинь – ФК "Угорники" – 1:0 (Яценко, 67). Попередження: Дорош, Яценко - Бойченюк, Шпільчак. Арбітр - Загнибіда (Івано-Франківськ)

ФК "Сваричів" – ФК "Тяпче" – 4:2 (О. Савчук, 3, Русаль, 15, С. Марчук, 27, Кузьмін, 62-авт. - Гірний, 68, Р. Пастух, 76). Попередження: Русаль (С), Р. Мельник (С). Арбітр - Дем'янчук (Івано-Франківськ) 
ФК "Тяпче" – ФК "Сваричів" – 3:2 (В. Олійник, 57, 69-п., І. Стефанишин, 60 - С. Марчук, 28-п., М. Курташ, 62). Попередження: В. Олійник (Т). Вилучення: В. Семчук, 72 (С, фол останньої надії). Арбітр - Садловський (Івано-Франківськ)

Бомбардири: Жовнірик ("Касова") - 7, В. Барчук ("Козацький Острів") - 6, С. Марчук (ФК "Сваричів") - 5, В. Ганущак ("Кремінь"), Руй ("Свіча") і Русаль (ФК "Сваричів") - по 4 голи.

БРАМКИ

Кубок чемпіонів міст і районів. І етап. 1-2 тури

Кубок чемпіонів міст та районів. І етап. 3-4 тури

Кубок чемпіонів міст та районів. І етап. 5-6 тури

Переглядів: 994 | Додав: bramki | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 1
1 Курупебо  
0
Варто зазначити що судді на футбольний матч ФК Тяпче-ФК Сваричів не з'явилися.Команди тричі розминалися бо від холоду німіли ноги і руки у гравців обох команд.Чомусь в інших районах ігри відповіді були відмінені а в Тяпче ні. Варто сказати що градус гри зашкалював.Останні 20 хвилин Сваричів грав у 10.Був вилучений гравець за те що вибив з воріт мяч рукою.При рахунку 3-2 на користь Тяпче, у команди Тяпче була незліченна кількість гольових моментів.Спочатку перекладина врятувала Сваричів , а через три хвилини Руслан Галій неймовірним чином з 50 сантиметрів влучив у бокову стійку воріт ФК Сваричів.Далі була нагода у Романа Гірного який розстрілював воротаря з 4 метрів сам на сам.У своєму карному майданчику Сваричів не цурався навіть гри у волейбол.Перший епізод мяч найшов руку лежачого гравця Свяричів але свисток арбітра промовчав.Якщо це можна було якось пояснити що це не гра руками а мяч найшов руку , то через 7 хвилин при подачі вже у повітрі гравець Сваричева зупинив передачу двома руками одночасно у своєму карному майданчику .І це був 100 % пенальті але суддя знову проігнорував цей епізод ход і знаходився поруч із ігровим епізодом.То ж можна із впевненістю сказати тепер що вихід ФК Сваричів відбувся за допомогою арбітра.Хай тепер арбітр який судив ігру в Тяпче перегляне футбол Реал-Шахтар і подивиться скільки було пенальті призначено у ворота Шахтаря за гру рукою.

Ім`я *:
Email *:
Код *: