Головна » 2013 » Жовтень » 16 » Кубок чемпіонів міст і районів 2013 року
13:21
Кубок чемпіонів міст і районів 2013 року

Наступного тижня обласна федерація футболу планує розпочати ювілейний, десятий розіграш Кубка чемпіонів міст і районів області. Цьогоріч регіональні турніри були проведені у всіх 14-ти районах Прикарпаття та двох містах – Івано-Франківську і Калуші.

Однак не всі переможці змагань зможуть взяти участь у турнірі. Як відомо, ІФФФ вимагає від регіональних федерацій обов’язкову реєстрацію своїх футболістів у єдиній базі даних ФФУ. В 2012-му згадану вимогу проігнорували шість регіональних одиниць (Рогатин, Рожнятів, Городенка, Верховина, Долина і Тлумач), через що їх чемпіони були позбавлені права участі в обласній Лізі чемпіонів. Нині ж продовжують нехтувати базою тільки у Рогатині та Верховині. Водночас, не всі свої команди зареєстрували у Городенці, тож питання участі представника цього району у ювілейному турнірі є відкритим.

Наразі визначилися переможці десяти регіональних змагань з 16-ти:

Богородчанський район – «Сокіл» Глибівка,

Верховинський – «Черемош» Верховина,

Галицький - СБК-1 Задністрянськ,

Городенківський – «Каменяр» Серафинці,

Калуський – ФК "Станькова",

Надвірнянський – «Нива» Гаврилівка,

Косівський – ? («Кремінь» Пістинь або "Ведмежа" Березів - остаточне рішення винесе виконком районної федерації у вівторок, 22 жовтня), 

Тисменицький – «Сокіл» Підлісся,

Тлумацький – ФК «Прибилів»,

місто Калуш – ФК «Збора-Інтернаціонал».

Триває боротьба у Долинському ("Свіча" Тяпче або ФК "Долина"), Коломийському ("Спартак" Струпків або "Метеор" Жукотин), Рогатинському (там залишилося два тури і троє претендентів), Рожнятівському (ФК "Перегінське" або ФК "Небилів") і Снятинському районах ("Прут" Видинів має оформити свою перемогу де-юре), а також в обласному центрі ("Легіон" повинен офорити свою перемогу офіційно). Причому у кількох із названих регіонів не виключається проведення «золотих матчів».

Нарада щодо формату і термінів проведення змагань відбудеться 23 жовтня. Якщо погодні умови не дозволять організаторам завершити змагання у цьому році, заключний етап буде проведено навесні наступного. Нагадаємо, що у 2012-му фінал відбувся 2 грудня за цілком прийнятних умов. Переможцем став «Сокіл» з Павлівки. 

Переглядів: 1004 | Додав: bramki | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 2
1 Гуцул  
0
А чому в Косівському р-ні Пістинь,адже чемпіон В.Березів?

2 bramki  
0
По Косову ситуація до кінця не з'ясована. За очками переміг Березів. Але ж їм здається зарахували поразку у грі з Пістинем? Якщо маєте таку можливість, роз'ясніть ситуацію.

Ім`я *:
Email *:
Код *: