Головна » 2014 » Січень » 23 » Хто зіграє у відборі до Кубку регіонів УЄФА? (уточнено)
11:24
Хто зіграє у відборі до Кубку регіонів УЄФА? (уточнено)
ФФУ надіслала листи своїм регіональним осередкам з правилами відбору у розіграш Кубка регіонів УЄФА сезону 2014-15 рр. (аматори), що стартує у вересні.

За регламентом турніру його учасниками не можуть бути футболісти, які мали контракти з професійними клубами. А саме такими гравцями укомплектовані кращі аматорські клуби України. Відтак ФФУ просить регіони розглянути можливість формування команд винятково з гравців-аматорів. Як варіант, пропонується утворити збірні з гравців, які беруть участь в обласних першостях.

Відбірковий раунд ФФУ планує провести у квіті-червні. Формула залежатиме від кількості учасників. ІФФФ підтвердила участь свого представника у відборі. Хто ж захищатиме честь Івано-Франківщини?

"Брамки" проаналізували склади команд-учасниць чемпіонату області 2013 року (за винятком "Сокола") станом на кінець сезону і виявили майже 100 колишніх професіоналів. Вони є у всіх без винятку командах. Одразу зауважимо, не всі гравці брали участь в офіційних поєдинках. Та від цього їх статус не змінююється...

Майже 100-відсоткову ставку на "профі" зробили чемпіон та срібний призер - відповідно коломийські "Карпати" і "Газовик". Найбільше таких гравців у "газовиків" - 16 (усі, за винятком Тащука). В складі коломиян - 15 "профі". Ніколи не мали стосунку до професійного футболу тільки троє (Москалик, Попадюк і Тріщук).

На третій позиції за цим показником, як не дивно, долинський "Нафтовик" (12 гравців), який зумів потіснити бронзового призера - "Кроно-Карпати" (11).

Лише один "профі" був у ФК "Калуш" (Олег Боднар свого часу виступав у ФК "Моршин"). По три - у яремчанських "Карпат" і "Гуцульщини". 

"Профі" у командах чемпіонату Івано-Франківщини (на кінець сезону) 

К-сть
Команда (місце)
Гравці
16 "Газовик" (2)  Вікарюк, Данищук, Долотко, Канюк, Клебан, Маковійчук, Макогон, Мельничук Т., Микуляк О., Мотуз, Руснак, Соколенко, Стоцький  
15
"Карпати" К (1)
Веприк, Веретко, Гаврилюк Р., Кавінський, Кисилиця, Луцик А., Михайлів, Нестерук, Огаль, Пислар, Родевич, Срібний, Ткачук М., Федорюк, Ципердюк І.
12
"Нафтовик" (10)
Гнепа, Грицак І., Громоляк А., Димид, Іванишин Ю., Лаврінок, Локатир, Моголівський, Паращій, Романишин Р., Шатковський, Яценко
11
"Кроно-Карпати" (3)
Белей, Блажко, Качур, Климус, Крохмалюк, Ляхович, Покачайло, Рябий, Скибінський, Цимбалістий, Яворський
8
"Славія" (8)
Галян, Гуменяк Д., Сенич, Синчишен, Стецьків, Хомин, Чабан, Ярий
8
ФК "Снятин" (12)
Годей, Демченко, Кубай, Лахнюк, Петришин, Плехтяк, Тофан, Федоров 
7"Ніка-Тепловик" (4)Гаврилишин, Дорош, Качан, Павлюк Б., Слободян М., Шпирка, Януш
7
"Придністров'я" (5)
Войтків, Гуменяк І., Колесник, Малендевич, Синишин, Царук, Шифир
6"Гал-Вапно-Енергетик" (6)Вислобіцький, Воробець, Гуменюк, Деренюк, Нагірний, Чернов 
3"Карпати" Я (7)Вульчин, Комар, Чопик 
3"Гуцульщина" (9)Бахтіяров, Олійник, Страховський 
1ФК "Калуш" (11)Боднар О.

БРАМКИ

Переглядів: 750 | Додав: bramki | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: