Головна » 2013 » Вересень » 26 » Варіанти є! Варіантів немає?
15:11
Варіанти є! Варіантів немає?

П'ять турів залишилося зіграти командам у чемпіонаті Івано-Франківщини-2013. БРАМКИ вирішили проаналізувати ситуацію серед лідерів та аутсайдерів: зміниться щось у становищі команд, чи ні?

"Золото". Після 21-го туру на "золото" залишилося два претенденти - "Карпати" Коломия і "Газовик". Коломияни передують з різницею у два очки. А це значить, що за умови ідеального проходження "Газовиком" турнірної дистанції (тобто 15 очок з 15-ти), вони можуть дозволити собі одну нічию. Тоді буде "золотий матч". Якщо "Карпати" самі виграють всі матчі, то від "Газовика" вже нічого не залежатиме.  

Хоча, все може скінчитися вже цієї неділі. Зк умови перемоги "Карпат" у Бурштині, і поразки "Газовика" у Брошневі, різниця між ними сягне п'яти очок. Звичайно, можна сподіватисмя, що "Карпати" після цього ще зіграють з кимось внічию і програють, приміром, у тому ж Брошневі...

Словом, перед 22-м туром варіантів розвитку подій ще доволі багато.

"Бронза". Шанс на "бронзу" знову з'явився у "Ніки-Тепловика". Франківцям потрібно ліквідувати відставання у три очки від "Кроно-Карпат" і тоді вони за додатковими показниками (а саме більшою кількістю перемог) обійдуть конкурента. Чи можливо таке, зважаючи на проблемний для "Ніки-Тепловика" виїзд у Коломию? У будь-якому разі позиція представника обласного центру "тримати у тонусі" "Кроно-Карпати". Не виключено, що аж до останнього туру. 

Календар матчів за участю лідерів     

Тур, дата/команда (очки)
"Карпати" К
(47)
"Газовик"
(45)
"Кроно-Карпати"
(38)
"Ніка-Тепловик"
(35)
22, 29.09
"Гал-Вапно-Енергетик" (г)
"Кроно-Карпати" (г)
"Газовик" (д)
"Нафтовик" (д)
17, 02.10
-
"Карпати" Я (д)
-
-
23, 06.10
"Ніка-Тепловик" (д)
"Придністров'я" (д)
"Сокіл" (г)
"Карпати" К (г)
24, 13.10 "Славія" (г) - ФК "Снятин" (д) "Гуцульщина" (д) 
25, 20.10 ФК "Калуш" (д) "Сокіл" (г) "Нафтовик" (г) "Карпати" Я (г) 
26, 27.10 "Кроно-Карпати" (г) ФК "Снятин" (д) "Карпати" К (д) "Гал-Вапно-Енергетик" (д)

Виліт. Теоретично претендентів на виліт набагато більше, ніж ми наведемо. Нагадаємо, за регламентом вибувають 11-13 команди. 13-м, зрозуміло, буде "Сокіл". Хто складе йому компанію?

Фактично боротьба ведеться між трьома командами - "Гуцульщиною", ФК "Калуш" і ФК "Снятин". Втім, якщо провалять фініш яремчанські "Карпати" (25 очок) чи "Придністров'я" з "Нафтовиком" (по 26), то можуть постраждати і вони. Питання в тому, чи зможуть дотягнутися до цифри "26" "Гуцульщина", "Калуш" і "Снятин". Малоймовірно.

Найгірша ситуація у ФК "Снятин", який на фініші гратиме одразу з двома лідерами. У "Калуша" календар ніби-то простіший, однак у ньому присутня Коломия і два конкуренти. Складно щось прогнозувати стосовно "Гуцульщини". Склад у команди ніби-то непоганий, а от результати... Якими вони будуть на фініші?

Календар матчів за участю аутсайдерів

Тур, дата/команда (очки)
"Карпати" Я
(25)
"Гуцульщина" 
(19)
ФК "Калуш"
(18)
ФК "Снятин" 
(18)
22, 29.09
"Гуцульщина" (д)
"Карпати" Я (г)
"Сокіл" (д)
"Славія" (г)
17, 02.10
"Газовик" (г)
-
-
-
23, 06.10
-
"Гал-Вапно-Енергетик" (д)
ФК "Снятин" (г)
ФК "Калуш" (д)
24, 13.10 "Гал-Вапно-Енергетик" (г) "Ніка-Тепловик" (г) "Нафтовик" (д) "Кроно-Карпати" (г) 
25, 20.10 "Ніка-Тепловик" (д) "Славія" (д) "Карпати" К (г) "Придністров'я" (д
26, 27.10 "Славія" (г) ФК "Калуш" (г) "Гуцульщина" (д) "Газовик" (г)

От і виходить, що варіантів розвитку подій ніби-то багато. А з іншого боку шанси на те, що в турнірній ситуації щось суттєво зміниться мізерні. Втім, життя часом підкидає нам неймовірні сюжети.

БРАМКИ 

Переглядів: 838 | Додав: bramki | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: