Головна » Архів матеріалів

Продовжуємо знайомити читачів із підсумками сезону. Подаємо чергову добірку матеріалу із серії "Хто грав, хто забивав" (команди, що посіли 7-9 місця). Далі буде...

Дані щодо кількості матчів та дисциплінарних санкцій подано згідно з даних єдиної бази ФФУ. Вона наразі працює в тестовому режимі. Традиційно просимо з розумінням віднестися до можливих помилок. 

Гравці, котрі з'явилися у командах під час сезону, позначені (+), ті, хто вибув, (-).

"Карпати" Яремче (28 гравців) ... Читати далі »

Переглядів: 864 | Додав: bramki | Дата: 15.11.2013 | Коментарі (0)

В 151 матчі чемпіонату Івано-Франківщини-2013 (п'ять поєдинків не відбулося) зафіксовано 28 вилучень і 556 попереджень

Найбільше дисциплінарних покарань у минулому сезоні виявилося в пасиві у "Гал-Вапна-Енергетика" - два вилучення і 58 попереджень. Галичани набрали 64 штрафні бали (з розрахунку один бал за жовту картку і три - за червону). Вони незначно випередили яремчанські "Карпати" (60).

Найменше штрафних балів виявилося у аутсайдера змагань, угринівського "Сокола", який, як відомо, достроково зійшов з дистанції. Якщо ж перерахувати штрафні балі в середньому за гру, то найкоректніше себе поводив чемпіон - "Карпати" з Коломиї. Зауважимо, звання найдисциплінованішої команди коломияни виборюють вдруге поспіль.     

ІФФФ-2013-1д. Отчеты по командам (Грубая)

Всі попередження та вилучення сезону (к ... Читати далі »

Переглядів: 835 | Додав: bramki | Дата: 15.11.2013 | Коментарі (0)

Головна арена краю - стадіон "Колос" у Косові (над трибунами вже змонтовано накриття). Фото - "Косівський фотоальбом" 

За підсумками сезону-2013 Косівщина цілком могла отримати нового чемпіона. Майже до самого фінішу у турнірі передувала "Ведмежа" з Березова. У передостанньому турі лідер виборов бажану нічию на полі свого конкурента, переможця кількох останніх чемпіонатів - пістинського "Кременя". Однак саме ця гра стала для березівців фатальною...

З'ясувалося, що в складі "Ведмежої" на поле вийшов дискваліфікований футболіст. Відтак нічийний результат (0:0) обернувся для березівців технічною поразкою. Чемпіоном знову, вп'яте поспіль, став "Кремінь. Пістиньці також здобули кубок району.

Загалом на рахунку "Кременя" сім чемпіонських титулів і одинадцять кубків району. Про пристойний рівень гри колективу свідчить і той факт, що ... Читати далі »

Переглядів: 1891 | Додав: bramki | Дата: 15.11.2013 | Коментарі (2)

Виконком обласної федерації футболу створив робочу групу, котра вже найближчим часом повинна надати свої пропозиції щодо відродження професіонального футболу на Івано-Франківщині. 

До складу групи увійшли футбольні функціонери і тренери з досвідом роботи у професійних клубах - Петро Кушлик, Тарас Клим, Степан Штень, Михайло Гнатишин, Михайло Овчар, Анатолій Бойко, Микола Васильків, а також начальник облспортуправління Мирослав Карабін. Очолює робочу групу президент бурштинського "Енергетика" Мирослав Лотоцький.

Нагадаємо, що вже другий сезон поспіль Івано-Франківщина не має своїх представників у професійних лігах українського футболу, хоча ще з десяток років тому лідирувала за кількістю професійних команд. Лише в обласному центрі було одразу три такі колективи. За часів незалежності професійні команди існували також у Тисмениці, Надвірній, Калуші, Коломиї, Долині, Бурштині і Рогатині.

Повний перелік професійних команд Івано-Франківщини і результати їх виступів ... Читати далі »

Переглядів: 763 | Додав: bramki | Дата: 14.11.2013 | Коментарі (0)

Аналізуючи таблицю виступів учасників чемпіонату в домашніх матчах, ми відзначили два результати: стовідсотковий доробок "Карпат" з Коломиї і мінімальну кількість голів, пропущених "Нафтовиком" з Долини (4).

Зазначені колективи повторили рекордні результати "Дельти" з Гвіздця. Зауважимо, що мова йде про кращі результати за період з 2003-13 рр., тобто за одинадцять останніх сезонів.

Найкращі результати команд у рідних стінах

Без втрат

+17 - "Дельта" Гвіздець (2003) 

+12 - "Карпати" Коломия (2013)

1 нічия

+15=1 - "Дельта" Гвіздець (2004)  

+14=1 - "Карпати" Яремче (2012)

+14=1 - "Дельта" Гвіздець (2009) 

З урахуванням попереднього сезону переможна серія коломиян нараховує 13 ігор. Рекорд належить все ті ... Читати далі »

Переглядів: 728 | Додав: bramki | Дата: 13.11.2013 | Коментарі (0)


Цими вихідними продовжиться боротьба за обласний Кубок чемпіонів. В суботу та неділю пройдуть поєдинки 1/4 фіналу. Цікаво, що в чвертьфінал разом з старожилами змагань ("Прут" Видинів" і "Кремінь" Пістинь) вийшли одразу шість дебютантів турніру!

Кубок чемпіонів міст і районів. 1/4 фіналу

"Прут" Видинів (Снятинський р-н) - ФК "Перегінське" (Рожнятівський р-н) - 1:3 і 2:5

"Каменяр" Серафинці (Городенківський р-н) - ФК "Станькова" (Калуський р-н) - 0:2 і 1:1

"Кремінь" Пістинь (Косівський р-н) - "Легіон" Ів.-Франківськ - 3:1 і +:- (гра не відбулася ч/з невідповідність розмітки правилам гри)

"Отрада" Глибівка (Богородчанський р-н) - "Нива" Гаврилівка (Надвірнянський р-н) - 1:1 і 2:2 (переможцем пари за рахунок більш результативної гри у гостях стала "Отрада")

Бомбардири (після гр ... Читати далі »

Переглядів: 901 | Додав: bramki | Дата: 12.11.2013 | Коментарі (0)


Продовжуємо знайомити читачів із підсумками сезону. Подаємо чергову добірку матеріалу із серії "Хто грав, хто забивав" (команди, що посіли 4-6 місця). Далі буде...

Дані щодо кількості матчів та дисциплінарних санкцій подано згідно з даних єдиної бази ФФУ. Вона наразі працює в тестовому режимі. Просимо з розумінням віднестися до можливих помилок. Дещо ми вже підправили. 

Гравці, котрі з'явилися у командах під час сезону, позначені (+), ті, хто вибув, (-).

"Ніка-Тепловик" Івано-Франківськ (28 гравців) ... Читати далі »

Переглядів: 1072 | Додав: bramki | Дата: 12.11.2013 | Коментарі (0)

Розпочинаємо друк статистичних даних із серії "Хто грав, хто забивав" у розрізі команд-учасниць чемпіонату. Наразі представлено призерів. Як мовиться, далі буде...

Дані щодо кількості матчів та дисциплінарних санкцій подано згідно з даних єдиної бази ФФУ. Вона наразі працює в тестовому режимі. Як показує практика, машина може декому щось дописати, а в декого - забрати. Тож просимо з розумінням віднестися до можливих глюків. Помилки, які ми зауважили, виправлено. 

Гравці, котрі з'явилися у командах під час сезону, позначені (+), ті, хто вибув, (-).

"Карпати" Коломия (21 гравець) ... Читати далі »

Переглядів: 848 | Додав: bramki | Дата: 11.11.2013 | Коментарі (0)

Переповнені трибуни стадіону "Колос" у Снятині на фіналі кубка району-2011. Фото ФК "Вовки"  

Ось уже п'ять або шість років в чемпіонаті Снятинщини грають футболісти винятково з місцевою припискою. Жодних легіонерів! Як не парадоксально, саме за цей період кількість учасників районних змагань зросла вдвічі! В 2009-му році їх було 14, в 2013-му - 30!

Такий стан справ дозволяє уникнути появи команд-одноденок. Звання флагмана місцевого футболу ось уже шостий рік поспіль (!) утримує "Прут" Видинів. Загалом в активі цієї команди вісім комплектів золотих нагород (2004-05, 2008-13 рр) та сім кубків району. При цьому "Прут" є одним з найпомітніших учасників обласного Кубка чемпіонів, що засвідчує доволі високий рівень як цього колективу, так і чемпіонату Снятинщини загалом.  

"Срібло", як і торік, діст ... Читати далі »

Переглядів: 1645 | Додав: bramki | Дата: 11.11.2013 | Коментарі (2)

Зустрічаються ФК "Станькова" і ФК "Перегінське". Фото - Футбол Рожнятівщини

Завершився груповий етап турніру. До наступного раунду вийшло вісім команд - по дві кращі з кожної групи. Це "Каменяр" Серафинці і "Прут" Видинів (група А), "Кремінь" Пістинь і "Нива" Гаврилівка (група Б), "Легіон" Ів-Франківськ і "Отрада" Глибівка (група В), ФК "Перегінське" і ФК "Станькова" (група Г). 

Варто зауважити, що, мабуть, вперше за всю історію змагань на груповій стадії відбулися усі заплановані поєдинки. У попередні роки команди, котрі втрачали шанс пройти далі, доволі часто ігнорували заключні матчі. 

Турнір триває! Жеребкування чвертьфіналів відбудеться у вівторок, 12 листопада.

Кубок чемпіонів міст і районів 2013 року

Група А: "Каменяр" Серафинці (Городенківський р-н), "Прут" Видинів (Снятинський р- ... Читати далі »

Переглядів: 897 | Додав: bramki | Дата: 10.11.2013 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 117 118 119 120 121 ... 138 139 »