Головна » 2014 » Червень » 20 » Збірну Івано-Франківщини сформують на базі ФК "Калуш"
15:43
Збірну Івано-Франківщини сформують на базі ФК "Калуш"

Сьогодні виконком обласної федерації футболу ухвалив рішення створити збірну Івано-Франківської області для участі у відбірковому турнірі Кубка регіонів УЄФА на базі ФК "Калуш", а його тренер Роман Драган призначений тренером збірної.

Таке рішення продиктоване кількома причинами. По-перше, гравці ФК "Калуш" (за винятком О. Боднара) раніше не мали контактів з професійними клубами, а тому мають право на виступ у турнірі. По-друге, керівництво клубу і міський голова Калуша Ігор Насалик готові профінансувати участь команди у змаганнях. Більше того, Калуш готовий стати господарем турніру, який має відбутися у період з 1 по 15 липня.

20 червня - останній день підтвердження участі команд у змаганнях. Попередньо до них зголосилися представники Донецької, Чернігівської, Черкаської, Рівненської та Івано-Франківської областей, а також міста Києва. За регламентом участь у турнірі може брати клубна команда або збірна області, сформована з гравців, що виступають у місцевому чемпіонаті. Склади команд стануть відомі 25 червня. Вік гравців - від 19 до 40 років. Обов'язкова умова - відсутність у минулому будь-яких контактів з професійними клубами.

Переможець відбіркового турніру з 23 по 27 вересня захищатиме честь країни на першому етапі Кубку регіонів УЄФА у Молдові.

БРАМКИ

Довідково. Команди, що виступають в чемпіонаті Івано-Франківщини - 2014 внесли у свої заявки наступну кількість екс-професіоналів: "Карпати" Коломия - 11, "Покуття-Євромодуль" і "Славія" - по 10, "Кроно-Карпати", "Нафтовик" і ФК "Перегінське" - по 9, "Гал-Вапно" - 7, ФК "Турка" - 6, "Ніка-Івано-Франківськ" - 5, "Придністров'я" - 4, ФК "Калуш" - 1.



 

Переглядів: 883 | Додав: bramki | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: