Головна » 2014 » Березень » 14 » Рожнятівщина готується або Три Локатирі в одному складі
10:12
Рожнятівщина готується або Три Локатирі в одному складі
Дебютант першості - ФК "Перегінське" зібрав під свої знамена кращих футболістів області. На фото тренування команди на стадіоні "Чечва" у Нижньому Струтині ("Футбол Рожнятівщини").

Як повідомляє інтернет-портал "Футбол Рожнятівщини", обидва представники району на обласній арені - "Кроно-Карпати" Брошнів-Осада і ФК "Перегінське" розпочали підготовку до нового сезону.  

Бронзовий призер минулорічного чемпіонату "Кроно-Карпати" (тренер - Василь Качур) залишилося без "легіонерів" (гравців, з-за меж Івано-Франківщини). Команду залишили Блажко, Скибінський, Крохмалюк, Рябий і Климус. Відсутні на зборав Василь Белей та Ігор Цимбалістий. Чи повернуться вони в колектив, невідомо. 

Новачками команди можуть стати Андрій Вандзіляк (воротар) і Орест Януш з франківського "Тепловика", Андрій Драган (ФК "Калуш") і Андрій Громоляк ("Нафтовик" Долина).

Своєрідну трансферну бомбу готує новачок обласної першості - ФК "Перегінське". Чинний володар Кубка чемпіонів, зокрема, запросив до свого складу одразу трьох Локатирів: відомий голкіпер Івана Локатир захищав кольори долинського "Нафтовика", а місцеві вихованці Олег і Святослав Локатирі останнім часом виступали у "Карпатах" з Кут (перейшли туди з ФК "Сваричів").

Зі стану "срібного" призера обласного чемпіонату - богородчанського "Газовика" до Перегінська можуть перебратися Андрій Канюк, Тарас Мельничук та Роман Стоцький, з долинського "Нафтовика" - Юрій Іванишин, з розформованої миколаївської "Енергії" (2 ліга ПФЛ) - Ігор Гребінський...

Новим тренером команди став 41-річний Роман Бігун, відомий за своїми виступами у долинському "Нафтовику", калуському "Лукорі", франківському "Прикарпатті".

В принципі, з таким складом "Перегінську" пряма дорога одразу в 1 лігу. Втім, наявна інфраструктура клубу наразі не відповідає вимогам до команд провідного дивізіону.  

БРАМКИ

Переглядів: 841 | Додав: bramki | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: