Головна » 2015 » Вересень » 16 » Наші легіонери. Родевич, Луцик, О. Федорюк і Шовгенюк
14:27
Наші легіонери. Родевич, Луцик, О. Федорюк і Шовгенюк

Олексій Родевич - один з лідерів  польського "Ополянина" 

Продовжуємо знайомити читачів "Брамок" з нашими земляками, котрі виступають у нижчих футбольних дивізіонах країн Європи. Днями ми розповіли про дебют у німецькій "Енергії" з Котбуса коломиянами Ростислава Дяківа. Окрім нього, у літнє міжсезоння отримали міжнародні трансфери гравець делятинського "Прута" Іван Шовгенюк і Олексій Федорюк з франківської "Галичини".

22-річний уродженець Надвірнянщини Іван Шовгенюк виступає у 5-му дивізіоні словацького футболу, де захищає кольори ОСК "Вінне" з однойменного села (1 700 мешканців) поблизу райцентру Михайловци. В поточній першості він зіграв усі шість матчів без замін і відзначився 2 голами. Його новий клуб зірок з неба не хапає, посідаючи 10-ту сходинку серед 14-ти учасників. Нагадаємо, що в чемпіонаті Івано-Франківщини Шовгенюк захищав кольори "Прута", ФК "Снятин", "Карпат" з Яремчого, "Ніки-Івано-Франківськ".

28-річний Олексій Федорюк у 2012-14 рр. був гравцем коломийських "Карпат", а в першому півріччі цього року захищав кольори "Галичини" з рідного Івано-Франківська. Нині Олексій виступає у 5-му дивізіоні польського футболу (округова кляса підкарпатського воєводства, група Ярослав) у "Промику з Ужейовіц (1 800 мешканців). В його активі - 4 матчі з 6-ти (280 хвилин). "Промик" посідає 9-ту сходинку серед 16-ти учасників. Зауважимо, що О. Федорюк вже виступав у Польщі в 2010-12 рр. 

Класом вище, у 4-му дивізіоні (любельська група), в складі "Ополянина" з міста Ополє-Любельське (майже 9 000 мешканців) виступають два уродженця Коломийщини - 28-річні Антон Луцик і Олексій Родевич. В новому сезоні обоє зіграли по 5 матчів з 6-ти. Луцик відзначився одним голом, Родевич - двома. Їх клуб йде 12-м з 16-ти учасників (одна перемога і одна нічия).

БРАМКИ

Переглядів: 868 | Додав: bramki | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: