Головна » 2014 » Травень » 23 » Історичний матч на "Русі"
08:38
Історичний матч на "Русі"

Минулої неділі на стадіоні "Рух" відбувся матч, який має всі шанси увійти в історію обласних змагань. Гравці "Ніки-Івано-Франківськ" і ФК "Турка" впродовж матчу не реалізували одразу три 11-метрових удари! Причому, в складі господарів двічі схибив один гравець - Микола Кащій!!! У гостей не скористався своїм шансом Василь Червінський. В двох випадках м'яч пролетів повз ворота, ще один пенальті прийняла на себе стійка воріт.

Принаймні за останні 12 сезонів в чемпіонаті області не було випадків, коли гравці не реалізовували за матч три пенальті. Не було й такого, щоб двічі за матч пенальті не реалізував один гравець. 18-річний Микола Кащій взагалі претендує на статус антигероя туру. Адже, окрім двох промахів з "крапки", він відзначився... голом у власні ворота. А ще заробив третє у трьох зіграних матчах чемпіонату попередження...

P. S. Починаючи з 2003 року, максимальну кількість 11-метрових ударів зафіксовано в травні 2009-го у матчі "Газовик" Богородчани - "Бескид" Надвірна - чотири (по два у кожні ворота). Гості реалізували обидві спроби, господарі - одну. Однак перемогли саме "газовики" - 4:2. Арбітром зустрічі був калушанин Кирил Сушко.

БРАМКИ


 

Переглядів: 770 | Додав: bramki | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: