Головна » 2015 » Квітень » 16 » Чемпіонат, першість і кубок Івано-Франківщини 2015 року
07:55
Чемпіонат, першість і кубок Івано-Франківщини 2015 року

15 квітня виконком ІФФФ затвердив склади учасників обласних змаганьу 2015 році. Як вже повідомлялося, до участі у турнірі 1-ї ліги допущено 15 команд (за абеткою): "Дністер" Галич (колишнє "Гал-Вапно"), "Галичина" Івано-Франківськ, "Гуцульщина" Косів, "Карпати" Болехів, "Карпати" Брошнів-Осада, "Карпати" Коломия, "Нафтовик" Долина, "Ніка-Івано-Франківськ" Івано-Франківськ, "Оскар" Підгір'я, "Покуття-Євромодуль" Снятин, "Придністров'я" Тлумач, "Пробій" Городенка, "Тепловик-ДЮСШ № 3" Івано-Франківськ, ФК "Калуш" і ФК "Турка". Старт змагань - 19 квітня. Календар - тут.

В 2 лізі також виступатиме 15 команд. Як і в попередні роки, на першому етапі вони розділені на дві територіальні групи. Регіон "Північ": "Дністер-Рітас" Побережжя, "Медик-Краснопіль" Солотвин, ФСК "Енергія" Бурштин, "Колос" Братківці, "Вихор" Ямниця, ФК "Битків" Битків, "Лімниця" Перегінське, "Бескид" Надвірна. Регіон "Південь": "Карпати" Кути, "Черемош" Верховина, ФК "П'ядики", "Прут" Делятин, "Нептун" Заболотів, ФК "Гвіздець", ФК "Обертин". По чотири кращі колективи  сформують фінальну вісімку і розіграють нагороди. 

Згідно з рішенням ІФФФ в наступних сезонах кількісний склад 1 ліги не може перевищувати 14 команд. Отож, за підсумками сезону - 2015 її залишають дві команди (14  і 15 місця). Натомість напряму підвищується у класі лише переможець 2-ї ліги. Срібний призер проведе перехідні матчі за право вистуру в еліті з 13-м колективом 1-го дивізіону.

Розіграш кубка області стартує 24 червня (1/16 фіналу). На стадіях 1/16, 1/8 та 1/4 фіналу переможець визначатиметься за підсумками одного матчу. Господарем поля буде нижча за рангом команда. У тому разі, коли суперниками будуть команди однієї ліги господаря визначить жереб. Півфінал складатиметься з двох зустрічей. Фінал – з однієї. Матчі 1/8 і 1/4 фіналу відбудуться відповідно 12 та 26 серпня, півфінали – 9 та 23 вересня, фінал – 14 жовтня.

БРАМКИ, за інформацією ІФФФ 

Переглядів: 851 | Додав: bramki | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: