Головна » 2016 » Лютий » 05


Чемпіон Тисмениччини - "Козацький острів" Чорнолізці - здобув Кубок чемпіонів міст і районів області 2015 р.  

Після річної перерви Прем'єр-ліга Тисмениччини повернулася до формату з 14-ма клубами (у попередньому сезоні - 12). За власним бажанням залишив "еліту" ФК "Старі Кривотули" (7 місце у 2014 р.). Натомість підвищився у класі переможець першої ліги - "Колос" Пшеничники. Ще дві вакансії заповнили "Сокіл" з Павлівки (повернувся після виступів в обласній першості) і реанімована "Енергія" з Лисця.

Майбутній чемпіон - "Козацький острів" з Чорнолізців (раніше - просто ФК "Чорнолізці") розпочав сезон з двох "сухих" нічиїх - у Драгомирчанах і Чернієві, а далі став долати одного суперника за іншим. Команда ... Читати далі »

Переглядів: 992 | Додав: bramki | Дата: 05.02.2016 | Коментарі (0)

Наш уславлений земляк потребує допомоги

Наш уславлений земляк Роман Вірастюк терміново потребує двох складних операцій на серці. Одну з них готові провести вітчизняні фахівці, іншу –    їх колега зі Швейцарії, котрий задля цього прилетить до Києва. Друзі організували збір коштів на лікування Романа.

Майже одинадцять років тому, у квітні 2005-го, Романа вже оперували. Тоді спортсмену стало зле просто на вулиці. «Останнє, що пам’ятав: потихеньку сповзаю донизу по стіні кав'ярні й дуже хвилююся, аби перехожі не подумали, що я п'яний», – згадував згодом. Його доправили реаномобілем з Франківська до Львова. Вже на операційному столі луснув останній шар аорти. Якби це сталося раніше, врятувати Вірастюка у лікарів не було б змоги.

У мене дуже велике серце, – любить ... Читати далі »

Переглядів: 718 | Додав: bramki | Дата: 05.02.2016 | Коментарі (0)