Головна » 2015 » Серпень » 09

Недільні матчі відбувалися за неймовірної спеки. Лідер чемпіонату - підгірський "Оскар" - зазнав першої домашньої втрати, розписавши "суху" нічию з ФК "Калуш". Тим самим, калушани продовжили свою безпрограшну серію до 13-ти матчів. За втраченими очками з "Оскаром" зрівнялися коломийські "Карпати", які взяли гору над "Придністров'ям"

Чемпіонат Івано-Франківщини. 17 тур
"Дністер" Галич - "Пробій" Городенка - 3:0
(Р. Барчук, 43, 45+3, Ю. Іванишин, 50). "Дністер": Бендер, Н. Данів, Деренюк, Прокоп, Я. Вовчук, Ю. Вовчук, Воробець, Томин (Гаврилишин, 76), Ю. Іванишин (Н. Петрів, 88), В. Гуменюк (Кицька, 79), Р. Барчук (Гаврон, 60). "Пробій": Орищук, Гавриш, Білик, Філіппов, Погребнюк (Бережанський, 64), Михайлюк (П. Олійник, 23), В.& ... Читати далі »

Переглядів: 768 | Додав: bramki | Дата: 09.08.2015 | Коментарі (0)


Такого Романа Григорчука ми ще не бачили. Фото vk.com 

Пропонуємо огляд чергових матчів за участю вихованців прикарпатського футболу. Знову почнемо з "Габали" Романа Григорчука, яка обігравши кіпрський "Аполлон"  - 1:0 (перша гра - 1:1) вийшла у кваліфайн-раунд Ліги Європи. Наш земляк прийшов на передматчеву конференцію у широкому кавказькому картузі, пообіцявши, що так робитиме й надалі. На фарт...

В чемпіонаті України "Карпати" І. Я. Худоб'яка впевнено перемогли "Чорноморець", а "Сталь" з Адамюком і Дебелком переграла в гостях "Олександрію" наших Шарана і Новака. Худобяк-Халк з "Говерли" на поле не виходив.

В 1 лізі ПФЛ наш тернопільський кв ... Читати далі »

Переглядів: 715 | Додав: bramki | Дата: 09.08.2015 | Коментарі (0)