Головна » 2015 » Листопад » 09

Перевага новоспеченого чемпіона Івано-Франківщини - "Оскара", над найближчим переслідувачем склала 14 очок. Ще за кілька турів до фінішу такий результат навіть не прогнозувався. Однак невдалі виступи в заключних турах "Карпат" з Коломиї дозволила лідеру збільшити відрив.

Востаннє настільки відчутна перевага лідера над "срібним" призером фіксувалася 15 років тому: в 2000-му ФК "Королівка" випередив на 14 очок франківську "Корону-КГД". Однак тоді турнірна дистанція була на чотири тури довшою.

Найбільшої ж переваги при нинішній системі підрахунків (до 1994 р. перемога оцінювалася двома, а не трьома балами) набув у сезоні 1994-95 рр. калуський "Хімік". На дистанції, що складалася з 26 турів, калушани випередили бурштинський "Енергетики" одразу на 20 очок!&n ... Читати далі »

Переглядів: 808 | Додав: bramki | Дата: 09.11.2015 | Коментарі (0)


Фрагмент підсумкового протоколу гри у Болехові, розміщеного у базі даних ФФУ

Незавершений матч між болехівськими "Карпатами" і городенківським "Пробоєм" у заключному турі обласного чемпіонату отримав несподіване продовження. Нагадаємо, що гру в Болехові було зупинено на 49-й хвилині, оскільки в складі гостей на футбольному полі залишилось шість чоловік. На той момент господарі передували з рахунком 4:0. Втім, у підсумкову таблицю згаданий результат не потрапив. Натомість "Карпатам" була зарахована технічна перемога - +:-. Чому?

Як з'ясувалося в регламент чемпіонату Івано-Франківщини 2015 року було внесено пункт, який по-новому трактує підсумки незавершених матчів. Ось він (http://ifff.if.ua/files/reglament_zmag2015.pdf): 

п. 11.27. Якщо матч було припинено через недисципліновану ... Читати далі »

Переглядів: 583 | Додав: bramki | Дата: 09.11.2015 | Коментарі (0)