Головна » 2015 » Вересень » 17

16 вересня відбулися матчі-відповіді 1/4 фіналу Кубка АФК (Азійської футбольної конфедерації). Таджицький "Істиклол", кольори якого захищає 30-річний уродженець Надвірнянщини Петро Ковальчук, хоч і поступився у гостях малазійському "Пахангу" (1:3), пройшов до півфіналу, оскільки в домашньому матчі переміг - 4:0.

Кубок АФК - другий за вагою клубний турнір в Азії. Він проводиться серед переможців та призерів чемпіонатів і володарів кубків країн, рівень футболу яких не дозволяє брати участь в Лізі чемпіонів АФК. Слід зауважити, що для виступів у Кубку АФК теж потрібен відповідний рейтинг (найслабші змагаються в Кубку президента АФК). Таджицькі клуби потрапили у турнір лише в 2013 р.

До поточного сезону вони вибували вже після І етапу (груповий турнір). "Істиклол" змінив цю традицію. Розпочавши груповий турнір (с ... Читати далі »

Переглядів: 623 | Додав: bramki | Дата: 17.09.2015 | Коментарі (0)

Як інформує сайт  ІФФФ, після спарингу 16 вересня з ФК "Калуш" (1:1) тренерський штаб збірної Івано-Франківської області (аматори) визначив футболістів, які будуть захищати честь нашого краю в "Кубку регіонів ФФУ". До нього увійшли представники одинадцяти клубів, в т. ч. двох - з другої ліги. 

Заявковий лист команди нараховує 24 прізвища. Найширшим є представництво у збірній брошнівських "Карпат" (4 гравці), "Карпат" з Коломиї, "Дністра", "Ніки-Івано-Франківськ" і "Оскара" (по 3). По 2 гравці делегували "Придністров'я" і ФК "Калуш", по одному - ФК "Турка", "Тепловик-ДЮСШ-3", делятинський "Прут" і ямницький "Вихор& ... Читати далі »

Переглядів: 901 | Додав: bramki | Дата: 17.09.2015 | Коментарі (0)