Головна » 2015 » Вересень » 14

Ростислав Дяків (у середньому ряду - другий справа) разом з новими партнерами. Фото FC Energie

25-річний коломиянин Ростилав Дяків, котрий у 2013-15 рр. захищав у першості та чемпіонаті Івано-Франківщини кольори ФК "Турка", наприкінці серпня уклав контракт з німецьким клубом третього дивізіону "Енергія" Котбус. Термін його дії - до 30 червня 2016 р. Щоправда, наразі наш земляк заявлений за другу команду клубу. Вона виступає в північно-німецькій оберлізі (V дивізіон).

Ростиcлав вже встиг зіграти два матчі. 30 серпня його клуб поступився SV "Schott" з Йєни (1:2), а минулої неділі розписав вдома мирову з TV "Askania" Бернбург (3:3). В першому випадку наш земляк увійшов у гру на 59 хвилині, в другому - на 74-й і відзначивя ... Читати далі »

Переглядів: 722 | Додав: bramki | Дата: 14.09.2015 | Коментарі (0)

Ігор Худоб'як провів 26-й гол в чемпіонатах України. Фото - ФК "Карпати" 

В 7-му турі чемпіонату України прикарпатці нарешті відкрили лік своїм голам. Результативний удар записав на свій рахунок Ігор Худоб'як з "Карпат" (у ворота "Зорі"). Гол став 26-м для футболіста у вітчизняній еліті і він наздогнав за цим показником нашого рекордсмена - Петра Русака. Наприкінці матчу Худоб'як був вилучений з поля (друге попередження) і пропустить матч наступного туру в Олександрії. Інші клуби прикарпатців в Лізі Парі-Матч свої матчі програли.

З-поміж інших результатів, виділимо дебютний вихід в "основі" молдовської "Зорі" Ігоря Ощипка, а також невдачу в чемпіонаті Азербайджану клубу ... Читати далі »

Переглядів: 800 | Додав: bramki | Дата: 14.09.2015 | Коментарі (0)