Головна » 2015 » Липень » 24
На старті сезону в традиційній рубриці "Брамок" під назвою "Хто є хто" ми розпочали знайомство з учасниками чемпіонату. Встигли навести склади чотирьох команд, а далі через велику кількість поточної інформації на ведення згаданої рубрики елементрано забракло часу. Нині надолужуємо втрачене.
 
Сьогодні детальніше знайомимося з ФК "Турка" і "Нікою Івано-Франківськ". Нагадаємо, після імені гравця та року народження вказано рік дебюту в команді, попередні клуби (з 2010 р.), кількість матчів і голів в чемпіонаті Івано-Франківщини (2003-15 рр.; знак (*) вказує на те, що гравець в ... Читати далі »
Переглядів: 823 | Додав: bramki | Дата: 24.07.2015 | Коментарі (0)

Попереднього разу список гвардійців обласних чемпіонатів (з 2003 року) "Брамки" подавали на початку травня. Нагадаємо, що до нього входять гравці, котрі провели по 200 і більше матчів. Зараз таких є 27. Причому, четверо з них потрапили до числа гвардійців вже цього року.

Як і раніше, першу позицію обіймає голкіпер снятинського "Покуття-Євромодуля" Денис Федоров (285 матчів). Лише чотирма поєдинками поступається йому Михайло Ляхович з брошнівських "Карпат". За ними йдуть два представники городенківського "Пробою" - Ігор Білик і Василь Шевчук.

З числа учасників чемпіонату найближчими до вступу у символічний клуб гвардійців є Руслан Уграк ("Карпати" К) - 199 матчів, Василь Белей ("Дністер") - 198, Ігор Гум ... Читати далі »

Переглядів: 657 | Додав: bramki | Дата: 24.07.2015 | Коментарі (0)


"Габала" святкує перемогу. На першому плані (спиною) - тренер команди Михайло Савка. Фото УЄФА

В четвер відбулися матчі-відповіді другого кваліфікаційного раунду Ліги Європи. "Габала" на чолі з Романом Григорчуком після поразки у виїздному матчі в Бєлграді (0:1) зуміла в Баку (габалинський стадіон дискваліфіковано) взяти реванш у сербських "Чукарічок" (2:0). В наступному раунді суперником азербайджанців буде кіпрський "Аполлон".

А от ризький "Сконто", де виступає Іван Луканюк, зазнав нищівної поразки на полі угорського "Дебрецена" - 2:9 (перша гра - 2:2). Наш земляк з'явився на полі в середині 2-го тайму за рахунку 1:8.

Тим часом, стартував черговий розіграш Кубка України. Зокрема, охтирський "Нафтовик" з Іваном Сондеєм обіграв тернопільську "Ниву&quo ... Читати далі »

Переглядів: 720 | Додав: bramki | Дата: 24.07.2015 | Коментарі (0)