Головна » 2014 » Червень » 26
Рубрика "Хто є хто" в обласному чемпіонаті започаткована нами ще в минулому році. Сьогодні ми подаємо оновлені дані про учасників чемпіонату. У порівнянні з 2013 роком додано ще одну графу - "Місце народження". Дані брали з доступних баз даних, котрі "гуляють" інтернетом. Щоправда, у них міститься інформація про тих, хто народився до 1990 року. Місце народження решти вказано орієнтовно. Будемо вдячні, якщо хтось поділиться більш точними відомостями.

 
Розпочинаємо знайомство зі снятинського "Покуття-Євромодуля". Ця команда першою вичерпала програми червневих матчів і вже пішла на вакації. Отож, після прізвища та імені гравця вказано рік його народження, місце народження, рік дебюту в команді, попередній клуб, кількість матчів-голів у поточному чемпіонаті (2014) і за період з 2 ... Читати далі »
Переглядів: 1280 | Додав: bramki | Дата: 26.06.2014 | Коментарі (0)

ІФФФ оприлюднила список кандидатів до складу ФК «Калуш» для участі у відбірковому Всеукраїнському турнірі з футболу
серед аматорських команд за право участі у 9-му розіграші Кубку регіонів УЄФА сезону 2014-2015 рр. До нього увійшли 28 футболістів (в т . ч. один іноземець) з одинадцяти клубів (в т. ч. двох - з другої ліги).

Найбільше представництво гравців у базового клубу - ФК "Калуш" (10 гравців), а також лідера чемпіонату - "Кроно-Карпат" (5). З числа клубів елітного дивізіону не представлені у збірній команді "Нафтовик" Долина і "Покуття-Євромодуль" Снятин. Натомість по одному гравцю делегували представники другого дивізіону - ФК "Битків" і "Медик-Краснопіль" з Солотвина.

Тренувальний збір команди розпочнеться 2 липня на базі ФК "Калуш" у Вістовій ... Читати далі »

Переглядів: 816 | Додав: bramki | Дата: 26.06.2014 | Коментарі (0)

Як відомо, на базі ФК "Калуш" буде сформована збірна команди Івано-Франківської області, що візьме участь у відбірковому турнірі Кубка регіонів УЄФА (13-20 липня ц. р., місце відбору ще не визначене). За регламентом учасниками турніру можуть бути гравці віком від 19 до 40 років (на момент початку змагань), які не мали контактів з професійними клубами.

"Брамки" вирішили проаналізувати склад учасників обласного чемпіонату з метою визначити, хто з гравців може претендувати на виступ в складі ФК "Калуш"/збірної Івано-Франківщини. В наведеній нижче таблиці після назви команди у першій колонці вказано прізвища гравців, які виступали під егідою ПФЛ, у 3-й - тих, хто не досяг 19-річного віку, у 2-й - ті, хто має право виступу. Зауважимо, у 2-3 колонках вказано прізвища гравців, які провели щонайменше 4 матчі поточного чемпіонату ... Читати далі »

Переглядів: 760 | Додав: bramki | Дата: 26.06.2014 | Коментарі (2)

Сьогодні відбудуться чвертьфінальні матчі-відповіді розіграшу Кубка Івано-Франківщини.

Кубок Івано-Франківщини. 1/4 фіналу. 26 червня. Матч-відповідь

"Оскар" Підгір'я, Богородчанський р-н (Д-3) - "НІКА-ІВАНО-ФРАНКІВСЬК" - 1:1 (Т. Онуфрак, 14-п. - Солоненко, 51), по пенальті - 2:4. Попередження: М. Савчук, Долотко - Т. Бойко. Арбітр - Крашенінніков (Калуш). Перша гра - 1:1
"Кремінь" Пістинь, Косівський р-н (Д-3) - "СЛАВІЯ" Отинія - 0:2 (А. Луцик, 63, Ромаш, 87). Попередження: Гурак, Завершенюк - Сенич. Арбітр - Липко (Городенка) Перша гра - 0:3 
"Карпати" Коломия - ... Читати далі »

Переглядів: 739 | Додав: bramki | Дата: 26.06.2014 | Коментарі (2)