Головна » 2014 » Березень » 20
Ворота суперника атакує Любомир Корнута. Фото - Петро Белей

Пропонуємо вашій увазі велику таблицю бомбардирів чемпіонату Івано-Франківщини, в якій просумовано дані за одинадцять останніх сезонів (2003-13 рр.).

Очолює рейтинг нападників Любомир Корнута, в якиві якого 130 голів. Попри те, що останні сезони талановитий нападник проводить у другому дивізіоні («Карпати» Кути), ніхто з діючих гравців наразі на його позицію не зазіхає. Зауважимо, що загальний результат Корнути може зрости за рахунок сезонів 1999-2002, які ще не опрацьовані.

На другій позиції – Анатолій Редушко (122 голи). Його ... Читати далі »

Переглядів: 1003 | Додав: bramki | Дата: 20.03.2014 | Коментарі (0)

Загальний вигляд калуської копальні ТЕСПу. 

Калуський футбол перебуває на порозі славного ювілею – на початку літа виповнюється 100 років з дня проведення тут першого футбольного поєдинку. Зі спогадів відомого калуського спортовця Антона Луціва, перший футбольний матч в місті нафтохіміків відбувся напередодні першої світової війни, в 1914 році. На цьому матчі був присутній його батько – Мілян. Поєдинок був приурочений відкриттю нового підприємства - Товариства есоціативного солі поташової (ТЕСП), яке провадило розробку покладів калійних солей. 

Керівництво ТЕСПу влаштувало грандіозне свято для інженерів і робітників, які тут працювали. До його програми входила дивовижна на той час гра - футбол. На Шпацерпляст ... Читати далі »

Переглядів: 1022 | Додав: bramki | Дата: 19.03.2014 | Коментарі (0)