Головна » 2013 » Вересень » 26

П'ять турів залишилося зіграти командам у чемпіонаті Івано-Франківщини-2013. БРАМКИ вирішили проаналізувати ситуацію серед лідерів та аутсайдерів: зміниться щось у становищі команд, чи ні?

"Золото". Після 21-го туру на "золото" залишилося два претенденти - "Карпати" Коломия і "Газовик". Коломияни передують з різницею у два очки. А це значить, що за умови ідеального проходження "Газовиком" турнірної дистанції (тобто 15 очок з 15-ти), вони можуть дозволити собі одну нічию. Тоді буде "золотий матч". Якщо "Карпати" самі виграють всі матчі, то від "Газовика" вже нічого не залежатиме.  

Хоча, все може скінчитися вже цієї неділі. Зк умови перемоги "Карпат" у Бурштині, і поразки "Газовика" у Брошневі, різниця між ними сягне п'яти очок. Звичайно, можна сподіватисмя, що "Карпати" після цього ще зіграють з кимось внічию і програють, приміром, у тому ж Брошневі...

Словом, перед 22-м туром варіантів розвитку подій ще доволі багато.

"Бро ... Читати далі »

Переглядів: 832 | Додав: bramki | Дата: 26.09.2013 | Коментарі (0)

Так сьогодні виглядає стадіон "Колос" у Городенці. Фото з сайту ФК "Пробій"

Переглядаючи "Газету Коломийську" за 1932 рік, натрапив на повідомлення про матч місцевої команди 49 піхотного полку у Городенці. Цитуємо: "18 вересня відбулася гра 49 п. п. з збірною Городенки на свіжовідкритому стадіоні ПВіВФ в Городенці". Більш досвідчені коломияни перемогли - 4:1. 

Для сучасного читача потребує розшифровки абревіатура ПВіВФ. Дослівно це організація з Підготовки Військової і Виховання Фізичного. Вона входила в структуру Військового міністерства Польщі і займалася підготовкою молоді до служби в армії (на зразок радянського ДТСААФу, хто його пам'ятає).

ПВіВФ фінансово допомагала спортивним клубам, а також займала ... Читати далі »

Переглядів: 1453 | Додав: bramki | Дата: 26.09.2013 | Коментарі (0)