Головна » 2013 » Листопад » 11
Розпочинаємо друк статистичних даних із серії "Хто грав, хто забивав" у розрізі команд-учасниць чемпіонату. Наразі представлено призерів. Як мовиться, далі буде...

Дані щодо кількості матчів та дисциплінарних санкцій подано згідно з даних єдиної бази ФФУ. Вона наразі працює в тестовому режимі. Як показує практика, машина може декому щось дописати, а в декого - забрати. Тож просимо з розумінням віднестися до можливих глюків. Помилки, які ми зауважили, виправлено. 

Гравці, котрі з'явилися у командах під час сезону, позначені (+), ті, хто вибув, (-).

"Карпати" Коломия (21 гравець) ... Читати далі »

Переглядів: 836 | Додав: bramki | Дата: 11.11.2013 | Коментарі (0)

Переповнені трибуни стадіону "Колос" у Снятині на фіналі кубка району-2011. Фото ФК "Вовки"  

Ось уже п'ять або шість років в чемпіонаті Снятинщини грають футболісти винятково з місцевою припискою. Жодних легіонерів! Як не парадоксально, саме за цей період кількість учасників районних змагань зросла вдвічі! В 2009-му році їх було 14, в 2013-му - 30!

Такий стан справ дозволяє уникнути появи команд-одноденок. Звання флагмана місцевого футболу ось уже шостий рік поспіль (!) утримує "Прут" Видинів. Загалом в активі цієї команди вісім комплектів золотих нагород (2004-05, 2008-13 рр) та сім кубків району. При цьому "Прут" є одним з найпомітніших учасників обласного Кубка чемпіонів, що засвідчує доволі високий рівень як цього колективу, так і чемпіонату Снятинщини загалом.  

"Срібло", як і торік, діст ... Читати далі »

Переглядів: 1628 | Додав: bramki | Дата: 11.11.2013 | Коментарі (2)