Головна » 2013 » Листопад » 07

У четвер, 7 листопада, відбулося засідання виконкому обласної федерації футболу. Члени виконкому розглянули подання голови ІФФФ Віктора Анушкевичуса про неможливість виконання ним повноважень та обов'язків голови ІФФФ через зайнятість за основним місцем роботи (Віктор Анушкевичус є міським головою Івано-Франківська).

Виконком ІФФФ задовольнив клопотання Віктора Анушкевичуса і припинив його повноваження, обов'язки голови та члена виконкому ІФФФ.

Виконуючим обов'язків голови ІФФФ призначений Тарас Клим (раніше перший заступник голови ІФФФ), в. о. 1-го заступника голови ІФФФ буде Василь Сікора.

Віктор Анушкевичус був обраний головою ІФФФ у грудні 2006 року і переобраний на цю посаду в грудні 2010-го. До цього впродовж восьми років федерацію очолював Зіновій Шкутяк (1998-2006), який також був міським головою Івано-Франківська. З 1990 по 1998 рік на чолі ІФФФ стояв Тарас Клим.

БРАМКИ

Переглядів: 973 | Додав: bramki | Дата: 07.11.2013 | Коментарі (0)

Станиславів декласує Вільно у півфіналі Кубка Президента Польщі. На фото перша сторінка спортивного видання "Пшегльонд спортови"   

У 1936 році в Польщі запровадили розіграш національного кубка, який спонсорував президент країни Ігнацій Мосціцький. Розігрували трофей не клуби, а збірні футбольних округів, яких на той час було майже півтора десятка.

Кубок Президента-1939 стартував 3 травня. Станиславів приймав Люблін. На боїску Каси Ощадності (нині стадіон «Рух») зібралося понад 2 000 уболівальників. Матч пройшов за стійкої переваги господарів, хоча усі питання щодо переможця було знято лише за шість хвилин до фінального свистка – 3:1.

На переможця очікував чинний володар призу – збірна Льв ... Читати далі »

Переглядів: 943 | Додав: bramki | Дата: 07.11.2013 | Коментарі (0)